Social Media Summit – Promovarea Prin Retele Sociale

In ultimii ani, in tara noastra incepe sa se acorde o tot mai mare importanta domeniilor precum social media, in cadrul mixului de marketing – se vorbeste frecvent de mentinerea unui blog, actualizat in mod constant cu articole originale si proaspete; a crea si a publica continut nou; a fi prezent in retelele sociale si a interactiona cu clientii – toate aceste aspecte devin indispensabile pentru orice business.

Pentru educarea participantilor la mediul online, in special in directia strategiilor de promovare prin retele sociale, BizForum organizeaza un eveniment anual dedicat – Social Media Summit. Ajuns la cea de-a treia editie, conferinta va cuprinde atat sesiuni teoretice cat si training practic.

Motorul acestui summit a fost declansat si alimentat in primul rand de cifre ce se refera efectiv la situatia din Romania – peste 5 milioane de utilizatori ai Facebook si mai mult de  3 milioane de cititori de bloguri. Pe de alta parte, afacerile romanesti incep sa caute modalitati alternative de a suplimenta campaniile traditionale de advertising – care nu au intotdeauna cele mai bune rezultate. Astfel, pentru a putea optimiza calitatea serviciilor sau produselor oferite, a interactiona mai usor cu clientii, sunt necesare investitii in campaniile de marketing si branding prin social media. Mai mult decat atat, acest mediu depaseste bariera comunicarii unidirectionale, realizand o fluidizare a transmiterii informatiei pentru toate partile implicate – companie, comunitate, clienti si posibili clienti.

Cu 10 speakeri (cu vasta experienta in social media, blogging si online), ce vor acoperi diferite subiecte, Social Media Summit va reusi sa raspunda la intrebari precum: Care este importanta si rolul unei comunitati online locale puternice? Ce poate face social media pentru compania ta? Ce tipuri de continut se posteaza pe Facebook? Cum analizezi si alegi retelele sociale potrivite, in campaniile de marketing si branding? Care este rolul bloggerilor intr-o asemenea campanie si cum pot fi acestia implicati? Prin ce modalitati construim o comunitate in jurul unui continut online? Sunt rezultatele campaniilor masurabile?

Lista vorbitorilor, detaliile si programul sesiunilor sunt disponibile pe site-ul summitului www.bizforum.ro/smscluj. Evenimentul are loc pe data de 5 decembrie 2012, la Hotel City Plaza din Cluj-Napoca.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top