Programeaza-ti Postarile Pe Facebook

Facebook logo

Facebook aduce noi functii pentru paginile de comapanie create pe acesta retea sociala. Acum administratorul paginii poate seta permisiuni diferite pentru alti membrii cu rol de administrare la pagina respectiva si un lucru foarte important, totodata asteptat este posibilitatea de a programa postarile. Toate aceste noi facilitati vin in ajutorul firmelor care folosesc Facebook in strategia lor de marketing online.

Administratori cu permisiuni diferite in Facebook

Manager,  Content Creator, Moderator, Advertiser si Insights Analysts ; acestea sunt functiile pe care le pot avea cei care se ocupa de comunicarea pe Facebook pentru o firma/brand prin intermediul paginii de companie. Funtia de Manager ii da drepturi depline celui care o detine. Pentru a crea reclame si a gestiona partea de publicitate pe acest site de socializare ai nevoia de rolul de Advertiser, statisticile paginii cu evolutia acesteia, informtiile legate de tipul de continut si momentul in care fanii au reactionat la postarea acestuia pot fi vazute si analizate de catre cei care au rolul de Insights Analysts. Accesul la Moderator permite moderarea comunicarii din pagina respectiva, trimiterea de mesaje, posibilitatea de a raspunde la postari sau de a sterge anumite mesaje. Pentru a crea noi posturi, a adauga noi aplicatii la pagina de companie, a face alte editari ai nevoie de functia de Content Creator.

rol administrator facebook

Programarea Postarilor

Posibil sa fie una dintre cele mai dorite facilitati, mai ales de catre firmele care se ocupa de social media marketing, care pentru gestionarea postarilor controlate folosesc aplicatii speciale. Acum in stanga boxului unde administratorii fac postarile, accesand iconul sub forma de ceas pot seta anul/luna/ziua/ora/minutul la care sa apara mesajul dorit. Postarile pot fi programate cu 6 luni inainte la un interval de 10 minute intre ele.

programare postari facebook

Cu aceste noi functii posibil ca pentru o scurta perioada unele pagini de companie sa aiba o activitate mai intesa, in sensul in care cei care sunt delegati cu administrarea acestora or sa se joace putin cu programarea postarilor, chiar daca nu au ceva important de comunicat :).

Facebook joaca un rol important pentru buna dezvoltare a oricaruit tip de business, dar nu este suficient daca acesta doreste o strategie de social media in adevaratul sens al cuvantului.

Oare cati dintre cei care citesc acest articol sunt curiosi de faptul ca aceasta noua optiune practic “omoara” cateva aplicatii importante utilizate in gestiunea conturilor de social media ?

Tags

2 comments

  • Intr-o pagina personala de facebook nu este disponibila o astfel de programare. Stiti vreo solutie? Multumesc.

  • Postarea oferita de facebook e destul de greoaie si devine chiar obositoare cand o faci pentru mai multe post-uri, exista o metoda mai rapida de a programa postarile in facebook, cu o aplicatie gratis din care poti sa faci mult mai multe, cum ar fi sa postezi in mai multe locuri simultan, wall, page, groups , postari care se repeta la anumite intervale, sau postari de pe feed-uri rss. Poti sa o incerci la : http://www.facebookplanner.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top