Hootsuite, Interfata Perfecta Pentru Gestionarea Conturilor De SM

hootsuite

 Cu siguranta toata lumea stie cat de important este sa fii prezent cu afacerea ta pe retelele sociale si bineinteles acestea sa fie actualizate constant cu informatii de actualitate, iar atunci cand gestionezi mai multe conturi, trebuie sa gasesti o solutie pentru a economisi cat mai mult timp.

Ce parere aveti de o interfata web, care sa va ajute sa va gestionati toate conturile de pe retelele sociale?

Hootsuite, te ajuta sa economisesti timp pentru activitatea ta in social media.
Aceasta interfata web a fost creata din dorinta de a manageria mult mai usor toate conturile de Facebook, Twitter, Facebook Pages, LinkedIn, de care te ocupi, fiind disponibila pe piata atat in variata platita, cat si in varianta free.
Aceasta aplicatie poate fi descarcata de pe internet in cazul in care ne referim la sistemele Windows, dar si din magazinele specializate in cazul in care vorbim de terminalele mobile cu sistem de operare iOS, Android sau Blackberry. Odata ce ai instalat aplicatia, ai posibilitatea sa creezi un cont nou sau sa te loghezi cu contul de Google, Yahoo, MyOpenId, Mixi sau OpenId.

Ai creat contul? Deja ai inceput sa economisesti timp!

Odata creat acest cont poti incepe sa-ti adaugi pagina personala de Facebook, conturile de Twitter sau LinkedIn, dar si Facebook Pages, dupa care ai posibilitatea sa creezi taburi pentru fiecare retea de socializare in parte sau pentru reletele care te intereseaza mai mult. In ceea ce priveste tabul pentru Twitter, trebuie sa stii ca aici ai posibilitatea sa creezi mai multe streamuri in functie de importanta pe care o prezinta pentru tine (homepage, direct message, mentions, retweets).
Hootsuite iti ofera posibilitatea sa faci legaturi intre retelele sociale (toate sau doar cateva) si blogul personal sau blogul unui site de care te ocupi, iar in momentul in care postezi un articol, acesta este distribuit automat pe conturile tale. In cazul in care vrei sa postezi un mesaj, cu ajutorul Hootsuite ai posibilitatea sa postezi in acelasi timp, acelasi mesaj pe toate retelele sociale legate de acest cont: Facebook, Twitter, Facebook Pages sau LinkedIn.

La fel ca si pe Facebook sau Facebok Pages, Hootsuite iti ofera posibilitatea sa programezi postarile, la ora si data la care vrei sa apara. Trebuie doar sa scrii mesajul, sa selectezi datele si paginile pe care vrei sa apara mesajul respectiv.

Atunci cand activam pe retelele sociale prin diverse postari, avem nevoie si de cateva statistici pentru a vedea relevanta care o au aceste mesaje postate sau informatii din bloguri, astfel putand observa usor care sunt cele mai vizualizate postari si practic ce e relevant pentru public, ultilizatori sau cei care te urmaresc. Pentru acest lucru, Hootsuite iti permite sa vezi statistici si rapoarte referitoare la numarul de clicuri ale vizitatorilor si nu numai pentru postarile pe care le faci, avand acces si la statisticile din Google Analytics.
La sectiunea Analytics ai posibilitatea sa creezi rapoarte pentru conturile care te intereseaza, sa alegi unul din sabloanele disponibile si vei avea astfel acces la cateva date ce iti vor fi de folos.
Tot pe aceasta interfata web poti instala aplicatii precum Youtube, Instagram, Tumblr, Flickr, RSS Reader, Trendspottr, SocialBro, Sina Weibo, Slide Share si nu numai si sa creezi pentru fiecare in parte cate un stream.

In ceea ce priveste design-ul, ai posibilitatea sa-ti alegi o tema care crezi ca ti se potriveste mai bine si sa-ti accesezi conturile de oriunde te-ai afla, avand in vedere ca vorbim de o interfata web. Aplicatia Hootsuite poate fi accesata si de pe terminalele mobile, fiind disponibila in varianta free, atat pentru Windows PC, cat si pentru iOS, Android sau Blackberry, iar de curand, Hootsuite ofera suport si pentru Sina Weibo echivalentul chinez al retelei Twitter, retea cu peste 360 milioane de utilizatori.

Hootsuite dispune si de extensia Hootlet care iti “scurteaza drumul” catre postarea informatiilor. Aceasta extensie se poate instala in bara de instrumente, iar in momentul in care esti pe o pagina web de unde vrei sa postezi un anumit continut, nu mai trebuie sa copiezi url-ul pentru a-l atasa ulterior in Hootsuite, ci doar sa dai un click pe aceasta extensie, dupa care “send” pe toate retelele sociale selectate. Video-ul de mai jos iti arata care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci.

Lucrurile sunt cat se poate de clare. Daca vrei sa-ti gestionezi toate conturile de pe retelele sociale de care te ocupi, Hootsuite iti ofera sansa sa faci totul corect, simplu si intr-un timp cat mai scurt!

YouTube Preview Image

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top