LinkedIn – Butonul Follow Pentru Companii

linkedin logo

LinkedIn – reteaua sociala pentru profesiontisti care are peste 150 de milioane de utilizatori din toata lumea, a lasant oficial butonul “Follow” (de urmarire) pentru companii. Pentru multe firme nu trebuie sa fie o noutate faptul ca si aici, precum pe Facebook se pot crea pagini de companie, iar cei interesati pot urmarii firma respectiva. In Romania reteaua are peste 400.000 de membri, care activeaza in peste 1.000 de grupuri.

Acum procesul de a urmarire activitatii unei firme pe LinkedIn devine mult mai simplu pentru utilizatorii deja logati, prin apasarea butonului de Follow , acestia v-or urmari direct compania respectiva. Daca utilizatorul nu este logat in contul de LinkedIn ii va apare o fereastra pentru a introduce adresa de email si parola, aferente contului. Fiecare actualizare de continut din pagina respectiva va fi vizibila si in pagina utilizatorilor, unde acestia pot interactiona.

Dece sa urmarim o firma pe LinkedIn ?

Reteaua gazduieste peste 2 milioane branduri din toate industriile, zone geografice care utilizeaza de paginile de companie. Fie ca este vorba de un brand mare sau o firma noua intr-un domeniu, este recomandata prezenta acesteia si pe LinkedIn. In general multe companii utilizeaza reteaua pentru a recruta personal si pentru a castiga clienti noi. Poti urmarii o companie daca esti interesat de un loc de munca in cadrul acelei firme, daca vrei sa vezi ce noutati apar in zona respectiva, ce produse sau servicii noi apar, etc.

Clipul de mai jos arata cum se implementeaza butonul de follow de pe LinkedIn

YouTube Preview Image

Daca ai o pagina de companie pe LinkedIn si vrei sa adaugi butonl in pagina / blogul tau acceseaza : https://developer.linkedin.com/plugins/follow-company

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top